bokhelgen 40: Leser 125:125

Sammen med min sønn på snart tre år skal jeg lese Elias - Fiskekonkurransen av Filmkameratene og Olav Asland.

I tillegg er ventetiden over. Lydboken med Monstrene i Dunderly har kommet til Kristiansand. Av fem cder begynner vi cd 1 denne helgen.Sammen med min sønn på snart tre år skal jeg lese Elias - Fiskekonkurransen av Filmkameratene og Olav Asland.

I tillegg er ventetiden over. Lydboken med Monstrene i Dunderly har kommet til Kristiansand. Av fem cder begynner vi cd 1 denne helgen.

Hva leser du denne helgen?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 29 svar.

Jeg skal skrive oppgave/presentasjon i idéhistorie og skal lese Vergils Aeneiden...Egentlig er det bare to sanger som er pensum (1 og 6) men så ville jeg lese 2-5 også for å skjønne hele hendelsesforløpet bedre, og nå klarer jeg ikke legge den fra meg. Det er faktisk gripende stoff.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne helgen er jeg fortapt i George R. Martins A Game of Thrones, den første boken i serien A Song of Fire and Ice. Elsker den så langt, og gleder meg vilt til neste sesong av serien kommer på tv. Serien er like bra som boken, og boken er like bra som serien ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er på hytta vår i Knarrlagsund, og har Alan Bradley`s "Det søte i bunnen av kaken" som sengelektyre. En annerledes krim syns jeg. Den veslevoksne Flavia de luce hjelper sin far ut av en kinkig situasjon. Morsom og spennede ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei i helgen blir det lite lesing gitt, her jobbes det fulltid hele helgen. Men det blir vel sikkert et par sider på sengekante og jeg driver med; "Den hemmelige hagen" av Frances H. Burnett

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Holder på med en masteroppgave om Asperger syndrom av Hana Christie, og i tillegg en bok om det samme av Jennipher C. Bingham. Ellers ligger Mørk kyst av Temple øverst i haugen på nattbordet, og jeg fullførte Muleum (Loe) i formiddag.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her er det totalt "tørke"; HJELP!! Jeg holder egentlig på med "Storeulvsyndromet" av Thomas Hylland Eriksen, men vaser meg bort i alskens ingenting! Småleser i aviser,surfer på pc'en uten å lese noe som helst matnyttig, magasinet Plot ligger på bordet, ulest, det eneste jeg har fått lest skikkelig er bruksanvisningen til bilen min. Dette er rene katastrofehelga:-(

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Jeg leser en forskningsrapport i forbindelse med jobb og forsøker å få tid til litt pensum for etterutdanningen jeg har begynt på. Men i først og fremst leser jeg Svinalängorna av Susanna Alakoski. Jeg fikk en litt dårlig start, men nå begynner jeg å like boken, den er faktisk ganske morsom til tider.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Egentlig skulle jeg lest ferdig bok 4 og begynt på bok 5 i Østenfor Sol serien. Men så fant jeg en bok som hellige steder rundt om i verden rett før helga, og jeg klarer ikke å bare la den ligge på vent. Så da er det den jeg leser i.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Julie av Anne Karin Elstad og Forglemmegei av Kurt Hanssen:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er i ferd med å avslutte "Drapsgården" av Andrea Maria Schenkel, en roman om en virkelig sak fra Tyskland for 80 år siden.

Siden blir det "Doktor Glas" av Hjalmar Söderberg og "Mordets praksis" av Kerstin Ekman, der den sistnevnte delvis bygger på den første.

Alle tre er bøker på ca 160 sider, så mye er unnagjort på en helg. I alle fall med det gode leseværet som er meldt for søndag.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Startet i går med Alle dør alene. Etter å lest to krimbøker som var ganske kjedelige (men jeg klarte å lese de ut: De dødes farm & Predator). Heldigvis er Alle dør alene veldig god og engasjerende bok. Til og med fra forordet, det sier ganske mye om denne boken.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Alle dør alene er helt fantastisk, misunner deg nesten at du har den ulest...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne helgen koser jeg meg i selskap med "En rekke avbrutte forsøk" av Selma Lønning Aarø. Lett og lystig underholdning under høstsolen. Kjempefestlig bok. Latteren ligger løst :D http://bokelskere.no/Mariar/boksamling/1484251/

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har akkurat avsluttet En nåde av Toni Morrison; sterk, tung, mørk, intens, krevende og opprivende. Skal nå slappe av med krim av Helene Tursten og håper på litt ukomplisert, hverdagslig hjerteklapp undervegs.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leser Fryktløs av Dean Koontz.Har ikke lest Koontz på mange år og gleder meg igjen over hvor bra han skriver, klarer nesten ikke å legge boka fra meg. Det er jo ingenting på tv på lørdagene så jeg koser meg med boka istedet:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det gjør du rett i.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Her i gården taper stadig tv`en for boka, det må være en god film på dvd da:-) da kan boka få en pause....

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er helt enig. Kjøper av og til DVD`er, ut over det så ser jeg lite, selv nyheter og aktualitetsprogrammer.
Trøster meg med at det er så mye bedre å lese, enn å se på TV.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

TV, nei det har jeg ikke (enda). Savner nyhetene, kommer ikke på det når jeg en god bok mellom hendene. Å låne DVD'er på biblioteket har jeg ikke kommet på. Det må jeg sjekke ut!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Og biblioteket har også mye bra dvd`er, låner den del der...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leser bok nr.2 i Stormenes Tid, Katedralen av Ken Follett. Det begynner å nærme seg slutten. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her avsluttes Scarpetta av Patricia Cornwell. Gleder meg forøvrig mer til å starte på Marekors av Jo Nesbø. God lesehelg folkens :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne helgen regner jeg med å bli ferdig med Nicholas Nickleby av Charles Dickens. Leser også Barnejegeren av Merethe Lindstrøm og Thirteen Hours av Deon Meyer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg koser meg med boka "Sterk som døden" av Guy de Maupassant. Stikkord her er, grevinne og hennes elsker, maleren.
Jeg har også så vidt begynt på "Sølvfaks" av Gabriel Scott. Er historien om katten Sølvfaks som reiste ut i den vide verden.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hugsar at vi las noveller av Guy de Maupassant på gymnaset. Tenkte nok mest på oversetjinga enn på litterær kvalitet den gongen.
Sølvfaks har eg lese fleire gonger. Først som barn,så for eigne barn og ein del gonger for skoleklassar. Fin bok!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kan du si noe om Sølvfaks? Hvordan er den kanskje litt tidlig enda, men du kan jo komme tilbake til det, om du vil. Jeg har blitt veldig glad i Gabriel Scott (delvis din fortjeneste) og jeg er en crazy cat lady, så jeg har liksom tenkt at Sølvfaks må være noe for meg. Jeg vet at det vel regnes for å være en barnebok, men, likevel.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Litt tidlig, men jeg skal fortelle hvordan jeg opplevde boka når jeg er ferdig.
Jeg måtte bare kjøpe den når jeg kom over den i en bruktbutikk selv om jeg vet det er en barn/ungdomsbok. Gabriel Scott har så mange bra bøker så det skal bli spennende å lese denne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg hadde blitt veldig glad om du hadde skrevet en bokomtale når du blir ferdig. Du skriver vanligvis bra, g jeg bruker å la meg inspirerer. Jeg ser forresten også alltid etter bøker av Scott i bruktbutikker, spesielt leter jeg nå etter De vergeløse, siden jeg leste den på skolen en gang og likte den så godt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Synnøve H HoelJBHarald KVariosaAvaMarianne AugustaInger-LiseHelena EAstrid Terese Bjorland SkjeggerudEli HagelundBeate KristinAlice NordliHanne Kvernmo RyeVidar RingstrømTone HKirsten LundNina M. Haugan FinnsonRisRosOgKlagingRuneFrode TangenJohn LarsenTorill RevheimTor Arne DahlPirelliTurid KjendlieIngeborg GHeidi LTorJulie StensethLiljaTanteMamieReadninggirl30Tor-Arne JensenEgil StangelandHilde VrangsagenMarteIngunn SgretemorSol SkipnesThea