Riktor må være høstens skumleste sykepleier! En ensom sjel med dårlig impulskontroll. Dette var både guffent og uhyggelig, på ekte fossumsk vis. Boka, som har enkelt språk og er lett å lese, ble fortært i en jafs. Anbefales til alle som liker psykologisk krim.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg likte også denne veldig godt. Et skremmende og samtidig interessant innblikk i et sykt sinn. Jeg har ikke lest så mye av Fossum tidligere, men denne var i alle fall riktig så bra.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Er heller ikke overvettes begeistra for Fossum (les: Sejer-bøkene). Tror den beste jeg har lest er Jonas Eckel. Den er irriterende bra. Og ekkel! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, denne boka var super!! Værste av alt; det finnes en del Riktorer i verden....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Høres bra ut...har nettopp fått den i lydbok...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KLene AndresenEvaSynnøve H HoelTonjeRisRosOgKlagingPiippokattaKirsten LundJohn LarsenTheaAnn ChristinRandiAgretemorTone HJulie StensethGrete AastorpGladleserDaffy EnglundReadninggirl30MarianneNAvasomniferumBjørn SturødHanne Kvernmo RyeAnne Berit GrønbechHilde Merete GjessingWenche VargasJarmo LarsenKaramasov11MaikenFlyvebladTine SundalLesevimsaNorahIvar SandLeseaaseFindusEllen E. MartolIngrid HilmerTrude Jensen