Et fantastisk budskap!!!!!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 13 svar.

Ble nysgjerrig. Er det en krim?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det virker som det noe sånn Dan Brown-aktig. Har ikke hatt lyst til å lest noen av bøkene hans, så jeg er usikker på denne.

Tenkte jeg kunne gi den en sjanse til 35 kroner.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har den i hylla ulest. På omslaget står det:

Dan Browns grep om religion i Da Vinci-koden og Engler og demoner blekner i forhold til Den tredje hemmmelighet Dette er en uhyggelig, svimlende thriller som kretser om valget av ny pave og om hensynsløse maktintriger i Vatikanet... Berry har løftet denne sjangeren til nye høyder...
New York Times

Åpenbaringer av jomfru Maria, hemmelige dokumenter og intriger på høyeste nivå i Den katolske kirke: Berry blander eksplosive ingredienser i denne velinformerte thrilleren.
Publishers Weekly

Kjøpte denne for kr 35,- på mammutsalget, og har ingen formening om kvalitet. Forfatteren skal visstnok ligge jevnlig på amerikanske bestsellerlister, hva nå enn det betyr.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takk for svært nyttig info om en, for meg, ukjent forfatter og en totalt ukjent bok. Den høres jo spennende ut da. Men det er jo pussig at også denne handler om et pavevalg og at mye av intrigene foregår i Vatikanet. Personlig mener jeg at "engler og demoner" er Browns beste, og den handler jo nettopp om pavevalg. For 35,- kroner kan man jo unne seg et nytt bekjentskap. Er denne skrevet senere enn Dan Browns? Dukker den opp for en billig penge gir jeg nok den en sjanse.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den ble gitt ut i USA i 2005.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Engler og Demoner ble første gang utgitt i år 2000. Får lyst til å lese den for sammenligningens skyld

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du må gjerne låne den av meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Strålende!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Arvet Da Vinci-koden etter min far - ligger i en av bokstablene mine. Det blir ikke den første jeg leser når jeg har fått satt opp reolene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det forstår jeg. Den har ikke fristet meg heller. Denne boken vi diskuterer tok jeg nærmest med meg fordi den var så billig, så får jeg se om jeg gidder, om det er noe å bruke tid og energi på.

Vi kan aldri vite helt sikkert om en bok er interessant eller ikke. Det er noe av det som gjør det så spennende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg slukte den rått

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det finnes en bok for enhver anledning.Det er bare å finne rett bok til rett tid!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Måtte klikke meg inn på boken og den står nevnt som krim. Det er litt irriterende når det bare er en oppsummering på 3 ord, det blir ikke mye diskusjon eller info om boka på den måten.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Arne SjønnesenalpakkaJulie StensethJan-Olav SelforsAnne-Stine Ruud HusevågLeseaaseSigrid NygaardIngeborg GThomas Røst StenerudRoger MartinsenEgil StangelandBirgitte Veland LarsenCamillaBerit RTone SundlandConnieAndreas BoklesersveinJeanetteAre SkårIreneleserTonesiljehusmorTherese SteinskogLinda NyrudLailalillianerHilde Merete GjessingSynnøve H HoelKirsten LundIngeborgMarit HåverstadLesevimsaMarianne  SkageBjørg Marit TinholtNorahEllen Lindheim SlettevoldOdd HebækAnniken RøilKaramasov11