Språket er bra og lettlest. Det er garantert et språk som passer målgruppen midt i blinken. Jeg kan ikke skryte på meg ha god kjennskap til Fantasy. Men allikevel synest jeg den har fellestrekk med Harry Potter blant annet. De er flere som kjemper mot det onde. De begynner å bli gode venner. Dessuten skal den onde Ganon vekkes til live og det er flere ting som skal til for at det skal skje. Det er noen som utgir seg for å være noen annen enn den man er. Selv om det er ikke på punkt og prikk likt Harry Potter. Så har den del elementer fra Harry Potter etter mi mening. Forfatteren hadde klarte å lage karakterer mystisk og latt dyr få mystisk egenskaper. Det gjør boka veldig spennende. Dessuten kunne man ikke stole på noen om det var gode eller vonde, ihvertfall ikke før du kommer litt ut i boka og får mer kjennskap til Vidina.

Eg synest boka startet knallgodt og varså begeistra. Jeg klarte nesten ikke å legge boka fra meg. Så kom den til en del hvor alt sank og det ble flatt. Det var en helt grei del og ikke så mye mer enn det. Den delen handlet mye om hvordan det er i Vidina samt reising og innestengsel. Men så ble det mer spenning og action. Da ble boken mye bedre og spennende. Men ikke så god som den første delen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ingunn SgretemorSol SkipnesTheaBenedicteBeathe SolbergIreneleserStig TKirsten LundNina J.B.PiippokattaGrete AastorpTone HHeidiRandiTor-Arne JensenHeidi HoltanMorten JensenVibekeAud Merete RambølRoger MartinsenAmanda AHanne Kvernmo RyeSynnøve H HoelEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågtuhamreMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingHarald KLailaReadninggirl30TanteMamieReidun Anette AugustinChristoffer SmedaasBirkaLeseberta_23Aud- HelenTorill RevheimBenedikte