Fy og fy og fy og fy! Det kjennes ut som galskapens lim flyter i årene mine etter å ha lest denne boken! Søvnløs!!

Godt sagt! (11) Varsle Svar

Viser 19 svar.

Enig,enig:-) Ekstrem spennende,kjentes ut som blodet frøs....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg storkoste meg med denne boka. Deilig med slike bøker som en nesten pines av.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Må si meg skrekkelig enig i det!!! Ikke en bok som glemmes lett iallefall!!! Hungerilden tror jeg bok 2 heter....

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Gleder meg:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg likte denne boka etter hvert som jeg leste denne boka. Jeg hadde litt problemer i starten med å komme inn i den, men det løste seg opp etter hvert, og jeg måtte bare lese mer. Boka var spennende, men ekkel og den har et alvorlig tema. Jeg visste på forhånd at dette var en serie. Jeg leste denne boka ferdig på natta, siden jeg ikke klarte å legge den fra meg, men jeg ble litt skuffa mot slutten, da jeg ville vite hvordan det gikk med personene, men så ender jeg opp med å måtte kjøpe og lese neste bok, for å se hvordan det går videre. Hehe.
Jeg får kjøpe neste bok på nyåret. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja jeg må nok krype meg og ynke meg og lese bok to også... Vi har hatt den i hyllene i noen mnd og jeg har gått og sett og tatt på men jeg orker nesten ikke tanken på å gå på igjen denne forferdelige leseopplevelsen. Men jeg MÅ jo vite hvordan det går med Victoria Bergmans svakhet;) Deilig ekkelt med slike bøker!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det her var den foferdelig kvalmende bok. Synes den hadde like grusomme beskrivelser som Hypnotisøren av Lars Keppler. - Hva skjer når to og to svensker setter seg sammen for å skrive bok??? Det blir iallefall ganske så motbydelig.

Boka var lettlest, med korte kapitler, og en vri på slutten av boka jeg ikke hadde sett for meg. Kommer jeg til å lese neste bok? Ja.. Jeg gjør nok det :-) Skal den ikke komme i disse dager?? Uansett; jeg må nok ha litt hyggeligere lesning før jeg begir meg ut på neste bok i serien :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Veldig enig i det siste du sier der:
Vi trenger absolutt å lese noe annet og hyggeligere innimellom, - noe som ikke inneholder slike skremmende, grusomme, dystre og vanvittige hendelser og beskrivelser som i denne boka. Likevel; kan ikke la være å lese neste bok når den kommer!
Jeg avslutter alltid slike bøker med en viss lettelse; godt at det bare var ei bok som var klekket ut av forfatternes fantasi, og ikke virkelighet!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg ble forespeilet at den skulle komme i år men har ikke fått noen indikasjoner på at de to andre kommer....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Spent på fortsettelsen...triologien! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Veldig spennende! Ble fort ferdig med boka, for selvom det var tøff lesning, så var det så spennende at jeg bare mååååtte lese vidre

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja... - Huffamei! Dette var et guffent tema og en råsterk kost... Boka ble lest ferdig på en kort helg.
Men nå er jeg hekta... - må vite hva som skjer videre. Så jeg er nødt til å lese neste bok i trilogien om Victoria Bergmans svakhet som kommer til høsten.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg må nok også lese de neste to bøkene men jeg gruer meg allerede...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det er klart!
Jeg har tenkt at stort verre enn i den første boka kan det nesten ikke bli...
- Men forfatterne har sikkert mange flere "godbiter" på lager i de neste to bøkene, regner jeg med...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hørt noe dato for de to siste bøkene?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bok nummer to i serien er kommet, i innbundet utgave. Jeg personlig synes mye krim (som dette) blir for bestialsk. Jeg mister helt interessen...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nei, bare at den neste skal komme i løpet av høsten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg sendte en mail til forlaget og avventer svar ang de to siste bøkene.....

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, håper du får svar på mailen din da!
Vet ikke hvor flinke forlagene er til å svare på mail fra oss bokelskere? ... - Og nå er det jo ferietid også, så det kan vel ta litt ekstra tid før svaret kommer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Daffy EnglundLeseberta_23Elin Fjellheimingar hTove Obrestad WøienMarianneNLesevimsaJulie StensethBeathe SolbergTone Maria JonassenTone HHanne Kvernmo RyeLinda NyrudEvaBjørg  FrøysaaKirsten LundDemeterReidun Anette AugustinVibekeHarald KVannflaskeConnieStig TAmanda AChristin SillibakkenCecilieAgnete M. HafskjoldIngeborg GBenedikteAnniken RøilAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandLailaMads Leonard HolvikPiippokattaBjørg RistvedtSynnøve H HoelAneSiw Thorbjørnsen