sterk lesning. måtte ta en pause...

lest den ferdig, og er rystet langt inn i sjelen. Gråter for alle jentebabyene og mammaene deres. Vanskelig for oss moderne nordmenn å forstå dette, men man kan prøve å sette seg inn i forholdene/kulturen som "gjør jenter". Denne boken setter dype spor i meg. Har nettop fått mitt fjerde barnebarn, en gutt, og greier ikke tenke mer på disse "spøklesebarna" må deres sjel ha fred.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Hmm.. Med det temaet - kan tenke meg det.. Hvordan syns du hun er som forfatter? Jeg har en foreløpig ulest bok av henne i de enorme haugene med ulest, Sky Burial. Burde jeg dra den ut og legge det øverst?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

jo, synes ho skriver bra, første jeg leser av henne. Men kommer til å lese fler av bøkene hennes.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg liker henne godt fordi innholdet er mer eller mindre fra virkeligheten og det trigger meg. Har lest Himmelgraven og Stemmer i natten og begge er sterke historier som jeg synes er godt skrevet. Men det at de er autentiske (stort sett vil jeg tro) gjør det ekstra spennende å lese og da betyr ikke språket så mye for meg. Jeg har Tapte døtre liggende på vent.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, jeg vil tro historiene hennes er autentiske, siden hun var journalist i Kina i 20 år før hun flyttet til UK. Ble jo nysgjerrig og måtte kikke på Wikipedia.

Da tenker jeg at jeg tar Sky Burial nå jeg, for jeg er nettopp ferdig med en serie... Tomt...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

BenedikteHelena EGrete AastorpEileen BørresensomniferumLisbeth Marie UvaagTone HGrete AmundsenAnne-Stine Ruud HusevågKristina Jernstrøm LyseboritaolineKirsten LundCecilie MLailaHeleneEgil StangelandLene AndresenMorten MüllerGodemineStig THilde Merete GjessingHilde VrangsagenMarit HøvdeInger-LiseIreneleserG LIngunn STerje MathisenCarine OlsrødAneKorianderBjørg L.Julie StensethKarin BergPi_MesonJarmo LarsenTatiana WesserlingHarald KRuneFride Lindseth