Oslofolk: Hvor i by'n finner jeg gode bokstøtter av det gammeldagse slaget? Jeg mener da f eks figurer av en viss tyngde. Ikke de tynne metallgreiene som Bokklubben selger. De er hverken dekorative eller særlig funksjonelle.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Kjøpte på Biltema bokstøtter i sort metall til 39,90 for 2 stk. Kommer til å lakkere de i friske farger. Hvor man kjøpt slikt, det kom jeg på nå? Tar liten til ingen plass, dessuten går det an å ha magneter på, da blir de også en bruksgjenstand så vel som pynt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg så disse i et blad - veldig stilig!! http://www.kostallet.se/bokstod-i-betong-tove-adman.html

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Oj, stilig pris og vil jeg påstå :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det burde snart være tid for skole-lopper i div gymsaler igjen...? Selv har jeg bare vært på utendørs loppesalg i Oslo om sommeren - jeg har pleid å omvandles fra lesehest til pakkesel for familiens gamle loppefantaster... De har vært glad i de som er utendørs. Men hva med bruktbutikkene? De som kanskje ikke påberoper seg bare antikviteter, bare det britene kaller "second-hand", dødsbo og denslags? Hva med å søke i en times radius utenfor Oslo?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg kjøpte noen i marmor i Strømstad for noen år siden, sånn hestehode. Veldig fine synes jeg da. Fant også noen andre på et loppemarked...."nøgen" kvinne med utstrakt hånd som holder på bøkene. Så det er mange muligheter. ha øynene med deg. Lykke til!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

hvis jeg var deg hadde jeg begynt å tråle antikk-butikkene. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det er alltids en mulighet. Men antikviteter kan fort bli i dyreste laget.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

ser jeg burde satt "" på antikk der. jeg mente ikke egentlig sånne skikkelige antikvitestbutikker med klenodier fra 17 og 1800-tallet, men ,som nevnt lengre opp her, type bruktsjapper :) og ja nå begynner jo loppisene å florere på skolene rundt om snart. der er det også store sjanser for å finne no :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

BertyLisbeth Marie UvaagHarald KMads Leonard HolvikSigrid NygaardStig TTuridmajaChristin SillibakkenEgil StangelandNtotheaCatrine Olsen ArnesenVigdisTralteTor-Arne JensenKirsten LundBjørg RistvedtKaramasov11Håvard EngeTone Maria JonassenAnn ChristinHilde H HelsethHanne Kvernmo RyeCathrine PedersenArne SjønnesenVannflaskeMarit HåverstadMartinPiippokattaHilde Merete GjessingHilde VrangsagenDemeterJeanetteLars MæhlumStian BråthenGrogretemorJarmo LarsenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Kingsrud KvistenAmanda A