Typisk King. Mange ord og relativt spennende. Jeg synes at antall ord, og beskrivelser av det hverdagslige og tilbakeblik til barndommer og minner, bryter mye av illusjonen. Når jeg først kom igang med boken så fant jeg den underholdende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Leste den ferdig i forrige uke, og jeg har lest bedre av King, men denne er heller ikke den verste. Jeg er veldig enig med deg om barndommer og minner bryter mye av illusjonen. Det irriterte meg litt. Stor fan av King, men som sagt så er ikke Dreamcatcher den beste han har skrevet. Likevel er boka verdt å få med seg:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Eileen BørresenVigdis VoldBerit B LieAnn ChristinKirsten LundHarald KStine SevilhaugErlend Rødal VikhagenIngunn STralteTheaTerje MathisenRune U. FurbergEgil StangelandCarine OlsrødDressmyshelfLisbeth Marie UvaagIna Elisabeth Bøgh VigrePiippokattaTove Obrestad WøienSissel ElisabethKari FredriksenNorahHelena ETrygve JakobsenDemeterIngunnAmanda AMarianne MStig TTherese HolmDaffy EnglundVidar RingstrømritaolineAnne-Stine Ruud HusevågRufsetufsaWencheMorten MüllerMads Leonard HolvikAndreas Burø