Jeg ER så fornøyd! Jeg skjønte hvem som hadde drept den første middagsgjesten, jeg skjønte hva den unge damen drev med OG jeg skjønte hva Magdalon Schjelderup gjorde under krigen. Miss Marple, vil du ha litt hjelp? Spør meg!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg er også kjempefornøyd, - men mer med boka enn med meg selv som detektiv, selv om jeg også skjønte en del;) Men det var altså så morsomt å lese en sånn type krim igjen - attpåtil en jeg ikke hadde lest før;) - , og jeg synes Lahlum klarte det helt flott! Jeg mener han traff tonen i det litt høytidelige, gammeldagse miljøet godt, - selv om 1969 ikke er like fjernt for meg som for ham;) Og i motsetning til andre her inne, synes jeg forholdet mellom K2 og Patricia var helt herlig, - jeg opplevde den lynende intelligente unge kvinnen som Poirot, mens jeg-personen var en fomlende Hastings, - veldig morsomt!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Holder på å lese Satelittmenneskene, og jeg liker den!! Ja, jeg liker den faktisk mye bedre enn "Menneskefluene", men så har jeg bare kommet til side 100.. Håper K2 klarer å nøste opp noen av trådene selv. Det som irriterte meg med den forrige boka, var nettopp at K2 var en så til de grader inkompetent etterforsker.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig i det - han er liksom bare armene og beina til Patricia. Men jeg liker kjønnsbalansen der :-) (Det hadde vel også blitt bråk hvis det var en eldre mann som var hjernen og en ung kvinne som sto for utførelsen...)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Da er jeg ferdig. Likte boka. Velskrevet, lettlest lukket-rom-mysterium med original vri. Gleder meg til Lahlums neste.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Therese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandHarald KLinda NyrudPi_MesonPiippokattaStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer Smedaas