Er halvveis i boka nå, og har ingen planer om å legge den fra meg, men jeg syns det er ekstremt mange innskutte setninger. Det er jo komma i tide og utide, og sånt blir jeg litt irritert av. Dermed glemmer jeg selve boka. Dumt for meg, men.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Og der var boka ferdig lest. Detmerkelige er at etter at jeg skrev innlegget om altfor mange komma, så forsvant de fra boka! snodige greier. Vel, forfatteren klarer fint å holde spenningen oppe ggjennom hele boka. En terningkast 6 vil jeg ikke si det er, men en sterk 4er kanskje? skal iallefall lese mer fra enger.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hanne Kvernmo RyeConnieBjørg Marit TinholtEli HagelundLeseberta_23Marianne MTanteMamieReadninggirl30Mads Leonard HolvikMarianne  SkageIna Elisabeth Bøgh VigreTine SundalHarald KPirelliTone HFride LindsethelmeEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågPetter Nikolai HansenMalinn HjortlandBjørg RistvedtHeidi HoltanFindusTralteKirsten LundAvaKjell F TislevollVegard BorgenNorahStig TMarit HåverstadVannflaskeAnn ChristinDolly DuckLisbeth Marie UvaagDemetergretemorTor-Arne Jensenmge