Det tok ca. 150 sider før jeg kom inn i denne historien. Grei lektyre men fort glemt for min del.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Vurderte å legge den fra meg en periode, syntes det ble vel mye shopping og kropp i starten......
Heldigvis bedret det seg utover i boka, og de siste sidene ble nesten "spennende" :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes det var for lite fokus på bøkene, og jeg tror kanskje boka hadde vært bedre med en hovdedperson. Her ble bipersoner hovedpersoner, og lesesirkelen kom ofte i annen rekke. Enig i at dette er ei bok som er grei å lese, men som ikke setter spor.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Enig med deg i det. Utgangspunktet for historien var for min del spennende nok til å lese boken. Følgelig ble jeg overrasket over at det ikke var bøkene som var i fokus. Persongalleriet var greit nok men da den 16-årige datteren ble gravid var det ikke måte på hvor moden hun var mhht hvordan hun skulle takle livet sitt med skolegang, forholdt etc. Ett ennå barn i mine øyne hadde plutselig klare refleksjoner som kunne ha vært en 30-åring verdig...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er akkurat ferdig med denne boken. Grei nok, men fort glemt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Einig. Fort lest og fort gløymt, men grei underhaldning medan ein held på. Men det var opp til fleire solide feil i oversetjinga, mellom anna blir det brukt feil navn ein eller to stader. Irriterande.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den klarte jeg ikke lese. Husker ikke akkurat hva det var nå, men jeg bestemte meg for å droppe hele boka. Ikke ofte det skjer.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaHeidiLinda NyrudTheaIngvild STone SundlandStine SevilhaugMonaBLVariosaHarald KTorFlettietteMonica CarlsenHilde Merete GjessingReadninggirl30DemeterPacosiljehusmorgretemorBjørg RistvedtHilde H HelsethStig TJarleLeseberta_23BenedikteHelena EGrete AastorpEileen BørresensomniferumLisbeth Marie UvaagTone HGrete AmundsenAnne-Stine Ruud HusevågKristina Jernstrøm LyseboritaolineKirsten LundCecilie MLailaHeleneEgil Stangeland