Denne boken er en av de fineste barnebøkene jeg har lest. I går hadde jeg ikke noe å gjøre, så jeg gikk gjennom bøkene i en bokhylle vi har hjemme , og jeg tok ned denne boken og satte i gang å lese. Det er en kort bok som tar kort tid å lese, men allikevel var handlingen lang nok og så vakker, at det var noe med boka som fikk meg til å gråte. Jeg innså etterpå at bøker er noe av det fineste vi har og noe vi burde ta godt vare på.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Ja, jeg er så glad i de bøkene. Har du forresten sett filmen om Beatrix Potter? Den likte jeg veldig godt. Den heter Miss Potter og har Rene Zellwegger i hovedrollen. Jeg synes det var en søt film.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nydelige bøker og filmen var god.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Berit B LieAnn ChristinKirsten LundHarald KStine SevilhaugErlend Rødal VikhagenIngunn STralteTheaTerje MathisenRune U. FurbergEgil StangelandCarine OlsrødDressmyshelfLisbeth Marie UvaagIna Elisabeth Bøgh VigrePiippokattaTove Obrestad WøienSissel ElisabethKari FredriksenNorahHelena ETrygve JakobsenDemeterIngunnAmanda AMarianne MStig TTherese HolmDaffy EnglundVidar RingstrømritaolineAnne-Stine Ruud HusevågRufsetufsaWencheMorten MüllerMads Leonard HolvikAndreas BurøsomniferumHanne Kvernmo Rye