Jeg har lest de andre bøkene i denne serien, og likte de kjempegodt (leser ungdomsbøker litt sent her...)

Men denne sliter jeg mer med, den er tam, kjedelig og hittil nesten uten handling. Jeg er nå kommet halvveis, og sliter meg nesten gjennom hver eneste side. Og disse skuespillene Carolin skriver - de irriterer meg!

Det er altfor mye gjentakelser i boken, og handlingen kommer ikke videre - jeg håper virkelig siste halvdel er bedre, hvis ikke så er det innmari synd at en ellers så fin serie skal avsluttes med et slikt makkverk.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Enig i at denne var mye svakere enn de andre bøkene i serien. Leste den kun en gang og det begynner å bli en stund siden, så jeg husker ikke om det var handlingen eller språket eller noe annet som gjorde at jeg ble litt skuffet. Men tror en stor del av grunnen var at den ikke var skrevet fra Bertas synspunkt. Det ble en helt annen følelse og stemning når observasjonene kom fra Carolin.. Synes den var god som en selvstendig bok, men ikke som en del av Skygge-serien.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er veldig glad i skygge serien. Men skygge-gjemsel er ikke like god som de andre. Det ble litt for mye skuespill for meg også. Skuespill synes jeg er tungt å lese. Samt forvirrende med alle disse brevene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Synes også skygge-gjemsel ble den svakeste boken. Jeg synes det ikke skjedde noe spennende eller noe som gjorde at jeg ville lese videre, og skuespillene hennes, ja, de irriterte meg også.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Lilith NagelIngunn SHeidi LSigrid Blytt TøsdalTuridmajaTanteMamieHilde Merete Gjessingmay britt FagertveitJoannMorten BolstadGrete AastorpTjommimgeAnne-Stine Ruud HusevågBente NogvaSivHanne Kvernmo RyeConnieBjørg Marit TinholtEli HagelundLeseberta_23Marianne MReadninggirl30Mads Leonard HolvikMarianne  SkageIna Elisabeth Bøgh VigreTine SundalHarald KPirelliTone HFride LindsethelmeEllen E. MartolPetter Nikolai HansenMalinn HjortlandBjørg RistvedtHeidi HoltanFindusTralteKirsten Lund