Peter Temple får mye skryt, for mye etter min smak. Jeg har lest "Mørk kyst" på norsk og er snart ferdig med "Truth" på engelsk. Jeg klarer rett og slett ikke følge med på alle sidesprangene forfatteren tar. Jeg har kanskje heller ikke den australske politisjargongen inne, og det er alt for mange mennesker innvolvert. Dette var en skuffende leseropplevelse.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Som jeg skulle sagt det sjøl. Etter alle lovprisningene hadde jeg ventet meg noe "strammere" enn dette. Det er ikke krim etter min smak - snarere en roman med visse innslag av krim. En desillusjonert, bitter arbeidsnarkoman i livskrise, omgitt av korrupte og kriminelle kollegaer og overordnede. Knapp og av og til ganske uforståelig dialog, plutselige tilbakeblikk på gamle drapssaker, gammel og ny familiehistorie og fanden og hans oldemor. Her var det ikke mye å glede seg over!

Men nå har jeg altså testet ut "verdens beste kriminalforfatter". Ikke nødvendig å lese mer av Peter Temple.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Må bare si meg helt enig i det du her beskriver. Jeg fikk ikke noe godt forhold til hovedpersonen, han irriterer meg, og som forfatter synes Peter Temple oppskrytt. Synd, denne boka er hausset opp, forventningene er på topp, og så sklir det ut som sandkorn i et stort hav.... Styr unna!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KIngunn SBjørn SturødCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleKirsten LundBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneMarteLailaTine SundalTatiana Wesserling