Vet ikke helt hva jeg skal si om denne novellesamlingen og kanskje er det slik at ingen av dere andre heller har hatt så mye å si ettersom dere ikke har skrevet noe til nå?

Liker å sitte igjen med noe når jeg har lest en historie og denne gangen var det tynt. Derimot tenkte jeg flere ganger: "dette poenget har jeg lest før, dette ligner veldig på ...". Boka ble nominert til nordisk råds litteraturpris og den er helt sikkert velskrevet. Mitt problem er at jeg ble lettere irritert over det gammelmodige språket og muligens har vi for få felles referansepunkter, forfatteren og jeg. Jeg ble rett og slett ikke revet med. Siste novellen, Peters prøvelser, ser jeg overhode ikke poenget med. Vel, novellesamlingen er nå lest og glemt og blir neppe tatt fram igjen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

andreas h. o.RandiAEvaAvaLesevimsaGunn Kari  PlathePiippokattaDaffy EnglundReidun SvensliLene AndresenGrete AastorpAnne Berit GrønbechStåle LiåsenIngvild SHilde H HelsethlittymseBrit HonningsvågNorahAnniken RøilKirsten LundLailaLeseberta_23Anniken BjørnesTheaNinaJulie StensethPer Åge SerigstadHelena EBenedikteanniken sandvikHarald KKaramasov11KserinaAnitaFindusRufsetufsaKristine LouiseTor-Arne JensenReadninggirl30TanteMamie