Sliiiitsom! [http://marismorkehjorne.blogspot.com/2009/12/den-tapte-symbolikk.html]

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Vet du, "sliiiiitsom" er dekkende for meg, og. Så litt frem til denne. Men det tok ikke lange tiden før jeg ble dritlei de lange faktamonologen til bl. annet (nei, særlig)Langdon. Skjønner ikke hvorfor dialogene ble fyllt med tirader av faktaopplysninger. Spy!

Og så har jeg gjort meg opp en mening om deg Dan Brown: bli manusforfatter, og tjen penga dine direkte på kommerse Hollywoodproduksjoner. Men det blir vel mere penger av å selge millioner av bøker først, og så innkassere dollars på filmen i kjølvannet av boka? (Ouch!)

Synes egentlig at Brown smuldret opp i ingenting her...

Og så hadde jeg litt medfølelse med herr Malak. Skulle gjerne vært helt inni hodet på ham hele veien.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, denne boken var en skuffelse. Men jeg var egentlig overbevist på forhånd om at dette kom til å bli dårlig, så det kom ikke som den store overraskelsen.

Og slutten.. Uffamei, den slutten! For noe svevende tullball. Jeg hadde forventet meg noe litt mer intelligent enn det, selv fra Brown. Definitivt den siste boken av ham jeg leser.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

sliiitsomt er eit bra ord på denne boka ja. blir heilt gåen av alle den faktainformasjonen eg har fått i denne boka.

Dessutan veldig lik dei forrige bøkane av han.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Har akkurat lest den - og tror Dan Brown nå skraper opp bunnfall ... Så mye preik at spenningshistorien forsvant. Jeg tror kanskje han burde holdt et foredrag om researchen sin, og så heller brukt tid på å skrive en brukbar historie. Han er ingen stor forfatter i utgangspunktet og faller dermed i fellen om å gjenta seg selv til han ikke har mer å si - som her. Jeg tror de som er mest fornøyd med den, må være frimuererne ...

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Silje-Vera Wiik ValemgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolKirsten LundHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryHarald KrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaske