Beklager,men denne var for dårlig. Fra første side,til der jeg avbrøt var det fullt av dårlig språk og ting som ikke henger på greip. Likte ikke,trur nok ikke jeg vil prøve igjen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Nei, synes ikke du trenger å prøve den på nytt. Den var ikke særlig bra. Jeg blogget om den for en tid tilbake her. Hadde det ikke vært for at jeg har en greie for å fullføre bøker, hadde den blitt avbrutt rimelig fort.

Dessuten synes jeg den lider av fryktelig dårlige kommentarer fra forlagskonsulentens side; forfatteren blir nemlig sammenlignet med JK Rowling. Verste jeg har hørt... :P

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg hadde blitt advart om den på forhånd,men tenkte at jeg kan jo prøve likevel - folk er forskjellige,og alt det der. Pluss at den sto på "skal lese" lista mi,som jeg prøver å "spise litt av".

Men å sammenligne med J.K.Rowling? Dummeste pr-greie EVER.

Nei, denne gjorde alt feil, jeg trur neppe jeg prøver på nytt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Stig TAnn ChristinG LMarit HåverstadLeseaaseandreas h. o.RandiAEvaAvaLesevimsaGunn Kari  PlathePiippokattaDaffy EnglundReidun SvensliLene AndresenGrete AastorpAnne Berit GrønbechStåle LiåsenIngvild SHilde H HelsethlittymseBrit HonningsvågNorahAnniken RøilKirsten LundLailaLeseberta_23Anniken BjørnesTheaNinaJulie StensethPer Åge SerigstadHelena EBenedikteanniken sandvikHarald KKaramasov11KserinaAnitaFindus