En utrolig viktig bok, som viser hvordan ens psyke virkelig kan jobbe. Boken ble lest på en dag, jeg ble helt oppslukt!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Dette var en sterk leseropplevelse. Den gir et viktig og varmt innblikk i hvordan det er å være et menneske med og i store utfordringer, og forfatteren klarer å ordlegge seg på en slik måte at teksten virkelig fant veien inn i hjerterota mi. Jeg synes denne boken er for stor til å gi terningkast, men den er definitivt en av mine forfatter. (Jeg håper denne boken er endel av pensum ved helsefaglige utdanningsinstitusjoner..)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Noe av det viktigste jeg sitter igjen med er hvordan synet på seg selv, - og andre sitt syn på en, - påvirker egne handlinger og tanker. Blir man behandlet som syk, tenker man på seg selv som syk (uhelbredelig syk), - ja da oppfører man seg deretter og blir behandlet som "syk", og ikke som den personen man er! Viktig bok for alle, - også for dem som sliter med fysisk sykdom. Mye å ta til seg av lærdom her!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Har bestilt boken, men har ikke mottatt den enda. Sjel og kropp harmonerer iforhold til den situasjon man er oppi. Er man fysisk syk går det også utover "det psykiske". Gleder meg til å lese boken. Etter hva jeg forstår er den skrevet med humor (kanskje beisk sådan noe som passer meg). Å lese fra en person som har kjent dette på kroppen - i selvironisk stil ser jeg frem til.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fyttirakkern så bra. Jeg lo, jeg gråt, jeg lærte. Lauveng skriver så klokt og gir så mye i denne boka. Hvis hun leser dette, vil jeg bare si takk skal du ha. Terningkast seks! Og helt enig i at Lauveng sine bøker burde være pensum om de ikke allerede er det.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne boken har jeg lest to ganger. Den var innsiktsfull og ga et veldig godt bilde på hvordan det er å være schizofren.

Forfatteren Arnhild Lauveng var innlagt i 10 år som schizofren og har som frisk tatt utdannelse som psykolog. Med bagrunn i dette blir boken troverdig, nær og menneskelig.

Likte den veldig godt :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg lånte denne boken på biblioteket i går. Gleder meg. Skjønner at jeg bør sette av litt tid.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Såg teaterversjonen for nokre veker sidan og vart imponert. Og møtte den diagnosefrie forfattaren.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Oi, spanande. Kor kan eg finne informasjon om det er ein teaterturnè?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Reint tilfeldig fekk vi greie på eit arrangement i Kirkens SOS som vart avslutta med framsyning. Veit ikkje om det er ein turne, nei. Forfatatren hadde foredrag etterpå. Fantastisk!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

TheaIngrid HilmerIngvild SLise MuntheTonesen81Hilde Merete GjessingBjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundHarald KRune U. FurbergLilleviIngunn SBjørn SturødCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GPiippokattaTherese Holm