Ganske skremmende at en av norsk litteraturs stores siste verk bare er å finne i åtte boksamlinger her på bokelskere. Vel, det var hjertesukket - om dette verket er det å si at det som vanlig er kvalitet å få fra Nielsen. Det er ekkelt, tøysete, ærlig og uhyre morsomt samt - ikke minst - med dialog å dø for. Det føles som om ekte mennesker i staten Norge faktisk har sagt alt dette og ment det, noe de sikkert har også. Nettopp det jeg ser etter i tegneserier (i alle fall noen ganger).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Fikk Nielsen til å signere mitt eksemplar under Oslo Comics Expo i fjor. Likte forøvrig heftet usedvanlig godt, spesielt siden Bygdegutar var en skuffelse etter min mening. Weltscherz 9 beviser imidlertid at tegenserieforfatteren er i storform. Måtte inspirasjonen blomstre og satiren buldre i mange år til!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KBente L.Egil StangelandKristine LouiseHanne Kvernmo RyesiljehusmorStig TTerje MathisenmgeRandiSraDevoralibrosTove Obrestad WøienDinaTine SundalKirsten LundCarine OlsrødReadninggirl30TanteMamieLilleviIvar SandGrete AastorpgretemorAlex NietoIngunn SBård StøreTonesen81PiippokattaDemeterVannflaskeBjørg RistvedtVanja SolemdalPirelliNikkaBjørg Marit TinholtEmil ChristiansenKjersti SAvaVibekeReidun SvensliPer Åge Serigstad