Ei spesiell bok i dagbokform, der vi blir kjent med en aldrende, dement kvinne, som forsøker å holde fast på virkeligheten gjennom dagboken. Bruddstykker er stikkordet for denne boka, fortellingen veves sammen gjennom hovedpersonens forvirrede observasjoner og nedtegnelser, og skaper et noe ufullstendig bilde av hovedpersonen og hennes tragiske historie.

Jeg har vanskelig for å bestemme meg for hvordan jeg likte denne boka, den er på samme måte både god og dårlig... God fordi den virker troverdig om en dements hverdag, dårlig fordi vi får vite for lite. I lengden blir det også litt kjedelig. Hvis jeg måtte gi den et terningkast, ville det ligge mellom 3 og 4.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaCarine OlsrødVibekeKirsten LundAkima MontgomeryHarald KHanne Kvernmo RyerubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn S