Hadde egentlig ikke noe spesielt lyst til å lese denne boka, den har jo blitt skrytt opp i skyene, her og andre steder og synes da ofte at jeg blir skuffa. Hadde ingen forhåpninger, men gjett om jeg ble overrasket, språket i denne boka fenglsa meg totalt, hadde lyst til å skrive sitater hele tiden, må bare bøye meg i støvet og denne blir en favoritt, en helt nydelig bok.Jeg falt pladask:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg lot meg også totalt fengsle av denne. Den var så spesiell på mange måter synes jeg, og så veldig annerledes enn det meste av det jeg hadde lest. For meg åpnet den veien til mer Cormac McCarthy, og jeg har lest både Blodmeridianen og Intet land for gamle menn etterpå. Språket er helt spesielt, mens handlingen til tider er forferdelig rå. På et tidspunkt skal jeg også få lest Grensetrilogien.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, det fristet til å teste fler bøker av McCarthy, tenkte å prøve Blodmeredianen i første omgang, leste her inne at den var rå og brutal, men synes den høres interessant ut og at den er basert på virkelige hendelser er også et pluss:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den er i høyeste grad interessant, og språket er som nevnt fabelaktig. Men forbered deg på at det er brutale saker.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, det skal jeg ha i bakhodet, men er språket like bra som Veien så gleder jeg meg:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KStine SevilhaugErlend Rødal VikhagenIngunn STralteTheaTerje MathisenRune U. FurbergEgil StangelandKirsten LundCarine OlsrødDressmyshelfLisbeth Marie UvaagIna Elisabeth Bøgh VigrePiippokattaTove Obrestad WøienSissel ElisabethKari FredriksenNorahHelena ETrygve JakobsenDemeterIngunnAmanda AMarianne MStig TTherese HolmDaffy EnglundVidar RingstrømritaolineAnne-Stine Ruud HusevågRufsetufsaWencheMorten MüllerMads Leonard HolvikAndreas BurøsomniferumHanne Kvernmo RyeDagfinn JakobsenSynnøve H Hoel