Her sliter jeg litt! Trenger å få et mer positivt syn på muslimer, men kjenner at det motsatte skjer. Har jeg misset noe? 200 sider igjen, men har bestemt meg for at denne boken skal leses. Ser at andre sier den tar seg opp på slutten...Hope and pray!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg slet også, og skuffet meg selv dypt med å avslutte den etter rundt 300 sider. Ikke det at historien ikke er bra, fatastisk. Språket nydelig. Jeg tåler godt å lese om smerte. Men vondt, vondt og vondt ble bare verre....Er det lov å si at en blir mettet av å lese om smerte? Jeg vet at jeg bør finne den fram igjen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Gro-Anita RoenTove Obrestad WøienStein KippersundLars MæhlumHeidi HoltanWenche VargasSolVivaLaLivreReadninggirl30Sigrid NygaardLinda RastengretemorKristine LouiseLisbeth Marie UvaagElisabeth SveeTheaPiippokattaStig TMorten BolstadSynnøve H HoelMalinn HjortlandkntschjrldBerit RBertyFarfalleAnne-Stine Ruud HusevågSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander StyveelmeRufsetufsaHanne Kvernmo RyeJenny Dahl BakkenErlend Rødal VikhagenJakob Lund KlausenPirelliFindusVannflaske