Denne boka gir eit godt innblikk i korleis det må ver å leve med Asberger syndrom - vanskelg, sårt og godt skrive...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

kjempefin bok. Fasinerende å se verden med andre øyne og perspektiv en jeg er vant men. Ble rett og slett glad i boka og i hovedpersonen

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er en av få bøker jeg har lest flere ganger - det er ikke ofte jeg bruker tida mi på å lese bøker jeg allerede har lest! Men denne synes jeg virkelig fortjente det! Den har flere lag, og jeg oppdaget nye ting for hver lesning.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig. Det er jo nettopp forfatterens evne til å fortelle gjennom hovedpersonen som "lider" av denne sykdommen, som gjør boken så fantastisk. jeg er enda veldig nysgjerrig på om forfatteren har noen med Asberger i nærmeste familie, for hans måte å beskrive hverdagen og hverdagslige situasjoner for en gutt med Asberger er helt fantastisk.

Iallefall virker det slik for meg som ikke har Asberger nært innpå min hverdag.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

hei, jeg hørte Mark Haddon i et intervju - tror det var på BBCs nettsider - og der fortalte han at han hadde jobbet på en institusjon/ som støttekontakt for mennesker med ulike typer utviklingshemminger (hva det nå heter i dag...), og det igrunn var her han hadde sin innsikt fra.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Agnete M. HafskjoldIngeborg GBenedikteAnniken RøilAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnne-Stine Ruud HusevågHarald KEgil StangelandLailaMads Leonard HolvikPiippokattaBjørg RistvedtSynnøve H HoelAneSiw ThorbjørnsenKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadAmanda AGrete AastorpBente NogvaLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger Martinsen