Det var en bok som fanget meg fra andre kapittel, den handler jo om en veldig fotball entusiastisk gutt. selv liker jeg ikke fotball men fant stor interesse i boka. Det var litt falskt at alt gikk akurrat som hovedpersonen ønsket.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Det er ikke skrevet så mange fotballfortellinger for ungdom, egentlig. Det er nesten litt rart, for det er godt stoff. Strukturen i fortellingen og hvordan spenningen skal bygges opp gir seg nesten selv. Sporten setter naturlig opp en serie dramatiske testsituasjoner, som helten må klare for å gå videre som spiller – og for å bli voksen.

Det er ikke noen genial bok. Den er rimelig forutsigelig på alle nivåer – handling, personer, språk. Det går omtrent akkurat som du venter. Men den er grei tidtrøyte. Jeg kjedet meg ikke med den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Gutten som ville være en av gutta, av Lars Saaby Christensen er innom fotball og ungdom. :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Akima MontgomeryLailaPiippokattaKaren RamsvikAmanda AKirsten LundReadninggirl30HanneEllen E. MartolIngunn SMalinn HjortlandEivind  VaksvikEli HagelundMads Leonard HolvikAnita S.LinnNikkaGladleserJarmo LarsenalpakkaKjerstiConnieReidun Anette Augustinmay britt FagertveitINA TORNESAnniken RøilPilarisKjerstiTonesen81HannekntschjrldAnne Berit GrønbechBeathe SolbergVannflaskeKaramasov11GodemineHanne Kvernmo RyeLars MæhlumNorahIngvild SAstrid Terese Bjorland Skjeggerud