Når jeg har markert en bok med "leser", men ønsker å tilbakestille den til status "ditt eksemplar" igjen, får jeg ikke dette til uten å slette boka fra samlingen og legge den inn på nytt. Noen som har funnet ut en bedre måte å gjøre dette på?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Er det fordi du eier bøker du ikke har tenkt å lese? Lurte på om jeg skal gjøre det med noen av mine bøker. Ser at noen har ligget under "skal lese" lenge, og jeg har ikke noen planer om å lese dem på en stund. Det kommer stadig nye bøker i samlingn min som er mer attraktive.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, er vel mer at jeg legger bøker tilside uten å ha fullført. "Avbrøt" høres så endelig ut. "Leser" blir feil når jeg har lang pause. I utgangspunktet eier jeg bare noen få bøker jeg vet jeg ikke gidder å lese ferdig:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du har funnet den eneste måten dette går an på i øyeblikket. Jeg fant ikke helt ut hvor jeg kunne sette en "tilstandsfjerningsknapp" uten at det så rart ut.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for svar!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Violeta JakobsenlesefolenJan Arne NygaardTralteHeidi HoltanMari BaardsethTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalLailaAnitaINA TORNESJohn LarsenCaroline Ekornes JohannessenBerit B LieHege LMorten BolstadAkima MontgomeryLinnPrunellaVigdis VoldRandiASissel ElisabethDemeterRonnyInger-LiseFrode TangenAnneWangHeidi LTone Maria JonassensvarteperAnneLars MæhlumHilde H HelsethGrete AmundsenHarald AndersenEllen E. MartolPiippokattaHanne MidtsundAnne-Stine Ruud HusevågTonesen81