Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Tahitierne bader sjelden i sjøen unntatt når det er stor brenning. Da pleier de mest vågsomme både av menn og kvinner å hengi seg til en sport de kaller boure, dvs. de svømmer ut til de største brottsjøene med en lett planke på etpar meters lengde. Så velger de det rette øyeblikket for å frese inn flere hundre meter på toppen av en høyt skummende bølge.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sjøfolk betrakter gjerrighet seg imellom med dyp forakt. Og det overmåte sjeldne i tjenesten: en gjerrig offiser, ser de ned på. En streng kaptein kan de tåle - men ingenting kan drive britiske sjøfolk til mytteri fortere enn den kapteinen de mistenker for å fylle egne lommer på deres bekostning.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

VannflaskeDaniel S.EvaCarine OlsrødAvaEileen BørresenKirsten LundPiippokattaReadninggirl30Kjell PsveinTheaSissel ElisabethStig TLinda NyrudMarianne_BenteDemeterHilde H HelsethKristofferNorahLene AndresenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudChristoffer SmedaasmgeBeathe SolbergSynnøve H HoelIngvild SHeidi HoltanHanne Kvernmo RyekntschjrldGroTurid Kalvatn SchøyenIngeborg GDagfinn JakobsenellinoronilleJarlenefertitiJulie StensethTuridmaja