Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 5 av 5 sitater

Hun fikk utløp for mye av det hun gikk og bar på til daglig i det hun skapte ved veven – gamle synder, bekymringer og sinne. Men også gode minner, glade stunder,smil og latter.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er i grunnen utruleg at nokon kan få seg til å tru dem er ber enn anna folk. At det er dem som besitt sanninga om alt.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Du har styrka di, sa hun lavt. - Bruk styrka di. Den er oppbrukt, svarte Mali sakte. Nei, den er der, svarte Tordhild. Det er den som har gjort at du lever. Urstyrke forsvinn ikkje, Mali.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Han har forstått at livet ikkje er berre er svart eller kvitt. Att all kan trå feil.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

No tek dem tateran inn på internat og tek frå dem ungan!Seier at dem ikkje er i stand til å ta hand om sine eigne unga. Og om nokon sett seg imot... Han pustet tungt. Dem vert lobotomerte, sa hun med skjelvende stemme. For dem får ikkje minnest korleis det var å vara fri, reis og leva. Søng og spell. Dem sei at tatran må vekk. Så defor tvangssterelisere dem ungjentene. Tek frå dem retten til å få born. Berre av di dem er tater!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Lene AndresenTorTone HEirin EftevandGro-Anita RoenTove Obrestad WøienStein KippersundLars MæhlumHeidi HoltanWenche VargasSolVivaLaLivreReadninggirl30Sigrid NygaardLinda RastengretemorKristine LouiseLisbeth Marie UvaagElisabeth SveeTheaPiippokattaStig TMorten BolstadSynnøve H HoelMalinn HjortlandkntschjrldBerit RBertyFarfalleAnne-Stine Ruud HusevågSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander StyveelmeRufsetufsaHanne Kvernmo RyeJenny Dahl BakkenErlend Rødal Vikhagen