Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

For utfordringa er jo ikkje å finne på noko å gjere. Det har det aldri vore. Utfordringa er å få gjort alt eg drøymer om, eller i alle fall nok av det eg drøymer om, til å kjenne meg nøgd - balansere dei to, det er det eg jobbar med.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Veldig lite vi lagar no, er laga for å verte ombrukt. Alt vi lagar i plast eller aluminium, til dømes, alt som vert marknadsført som vedlikehaldsfritt, har det til felles at det verken kan haldast ved like eller reparerast. Når det er øydelagt, er det øydelagt, og då må det smeltast om om råstoffet skal kunne brukast om att.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Eg kjenner meg ikkje ung saman med Asle. Eg kjenner berre at eg ikkje lenger er redd for å verte eldre.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

[Forfattaren siterer mormora si] Eg drøymde at livet var lukke. Eg vakna og fann det var plikt. Eg utførte plikta og fann at ho var lukka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KToveThomas Røst StenerudAlice NordliLene AndresenTorTone HEirin EftevandGro-Anita RoenTove Obrestad WøienStein KippersundLars MæhlumHeidi HoltanWenche VargasSolVivaLaLivreReadninggirl30Sigrid NygaardLinda RastengretemorKristine LouiseLisbeth Marie UvaagElisabeth SveeTheaPiippokattaStig TMorten BolstadSynnøve H HoelMalinn HjortlandkntschjrldBerit RBertyFarfalleAnne-Stine Ruud HusevågSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander Styveelme