Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

...libertarianismen. Individets frihet over alt annet, og en grunnleggende tro på det frie markedet og den frie kapitalen som alle tingsløsen. I ewn slik verden passer ikke reguleringer inn. I ytterste konsekvens er de onder som må bekjempes. Når så vitenskapen ser ut til å si noe annet, er motmiddelet enkelt: Så tvil. Få forskere på skjermen, på radioen og inn i avisene med budskap som ser ut til å trekke i tvil det "alle vet".

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Klimakrisen påvirker den ene av forutsetningene for samfunn som vi har gjort oss avhengig av: stabile forhold for mat og sikkerhet. Og den enkle løsningen på problemet, å slutte å brenne olje, kull og gass, rokker ved den andre forutsetningen: tilgang på energi. Dette er den egentlige klimakrisen. En global catch-22.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Er vi buttfucked? Eller, sagt på en annen måte: Er det fortsatt mulig å gjøre noe med klimakrisen? Makter vi det? eller er det, som enkelte har hevdet, allerede for sent?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

RufsetufsaJoakimHilde Merete GjessingPernille GrimelandBente NogvaVannflaskeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde H HelsethKarin BerggretemorTanteMamieChristoffer SmedaasPiippokattaKirsten LundStig TLiv-Torill AustgulenellinoronilleBeathe SolbergNabodamaLesevimsaGro-Anita RoenIngvild SCarine OlsrødAnne Berit GrønbechBerit RbrekAvaLisbeth Marie UvaagMorten MüllerLinda RastenThomas KihlmanDressmyshelfEllen E. MartolJBRoger MartinsenTherese HolmEgil StangelandJakob SæthreAud- HelenBård Støre