Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Selv i dag - i dette øyeblikk - bærer jeg på en følelse, eller i det minste etterlevningene - bunnfallet av en følelse - av å ha vært en skuffelse for far, av å ha knust drømmen hans.

Sannheten er at ingen av oss kan annet enn å puste den luften som omgir vår egen generasjon, og bære vår egen tids byrder.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Historien er ikke noe som tilhører fortiden.Historien finnes inne i vår bevissthet, og kanskje også i vår ubevissthet, det er den varme strømmen av levende blod som motstandsløst bringes videre fra en genreasjon til den neste.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikAneSiw ThorbjørnsenIngeborg GKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadPiippokattaAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.Prunella