Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

ANJA

Vi skal lese, i de lange høstkveldene, lese mange bøker, og en ny, vidunderlig verden skal åpne seg for oss…

Godt sagt! (8) Varsle Svar

TROFIMOV

Det overveldende flertall av intelligentsiaen, av dem jeg kjenner, søker ingen ting, utretter ingen ting, og er foreløpig ikke i stand til å arbeide. De kaller seg intelligentsia, men de sier du til tjenere og behandler bøndene som dyr. De studerer ikke, leser ikke, de gjør absolutt ingen ting. Vitenskap er bare noe de prater om, kunst forstår de ikke noe av. Men de ser veldig alvorlige ut, de har strenge ansikter, de snakker bare om betydningsfulle ting, filosoferer….

Godt sagt! (2) Varsle Svar

JEPIKHODOV

Jeg er et utviklet menneske, jeg har lest mange bemerkelsesverdige bøker, men jeg kan slett ikke forstå hvilken retning jeg personlig ønsker å følge, om jeg vil leve eller skyte meg, om sant skal sies, ikke desto mindre har jeg alltid en revolver med meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaMarit HåverstadTherese LiergretemorNina J.B.Karamasov11Readninggirl30SolveigPerSpelemannThomas Heie H.Tore OlsenLilleviMartine GulbrandsenTor-Arne JensenKirsten LundAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHarald KKjell F TislevollHilde H HelsethEivind  VaksvikMads Leonard HolvikMonica  SkybakmoenStig TmgeAnne-Stine Ruud HusevågAkima MontgomeryLailaKaren RamsvikAmanda AHanneEllen E. MartolIngunn SMalinn HjortlandEli HagelundAnita S.LinnNikkaGladleserJarmo Larsenalpakka