Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

Mange i dag husker hvordan det var å vokse opp i en tid da man manglet ting. Men side om side har vi en generasjon som har vokst opp i en tid det det er helt motsatt. Veien fram til dagens overflod har gått raskt. Så raskt at det kan være vanskelig å forholde seg til alle endringene det har ført med seg.
Tilgangen på ting har blitt ekstrem, og mange av oss opplever at vi har for mange ting hjemme. Nye problemstillinger rundt ting oppstår når vi ikke vet hvor vi skal gjøre av alt sammen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tiden man bruker på husarbeid, skal kunne kuttes med opptil 40 prosent hvis man fjerner unødvendige gjenstander og rydder opp i rotet sitt. Rot og for mange ting i omgivelsene forstyrrer hjernen med unødvendige og uviktig stimuli, og drar oppmerksomheten bort fra det som egentlig betyr noe. Når det er rotete rundt oss, får vi stadig signaler fra hjernen om at ryddejobben ikke er ferdig, og vi bekymrer oss for om, eller når, vi vil klare å komme i orden. Rot kan gi skyld- og skamfølelse, for eksempel når noen tilfeldigvis stikker innom huset og det ser helt bombet ut. Rot kan hindre kreativitet og produktivitet fordi det invaderer pusterommene våre som får oss til å tenke, dagdrømme og løse problemer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvis du trenger å kjøpe ting for å oppbevare og lagre ting, har du kanskje for mange ting?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Som minimalist skreller du bort det som ikke er viktig for deg og har fokus på det som er det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Turid KjendlieKirsten LundLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeTheaIngunn SLars MæhlumEli Hagelundmay britt FagertveitbandiniBjørn SturødMarit HåverstadAgnete M. HafskjoldMarianne MIngeborg G