Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

– Her i byen har vi musk og yr, sa far, – og duskregn og sipregn. Vi har vanlig regn, regnbyger, flobyger, høljeregn, styrtregn, pøsregn og plaskregn. Vi har drivregn, valleslette og sludd. Og så har vi snø, våt eller tørr. Pluss hagl, selvsagt.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

– Vi mennesker, sa han en dag, – består i all hovedsak av vann, og vi tilbringer de ni første månedene av vårt liv i vann. Det å bli født blir derfor ikke den samme sjokkopplevelsen for oss bergensere som for mange andre. For oss blir fødselen en naturlig overgang fra vann til vann. Det er derfor vi er så harmoniske.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Akima MontgomeryKirsten LundHarald KHanne Kvernmo RyerubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlPiippokattaTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig T