Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Kjartan: Jeg har aldri forholdt meg til dette som en karriere. Men la oss si at vi hadde vært sportsfolk, da hadde vi hatt kommentatorjobb nå. Hadde vi vært skiløpere, hadde vi sittet og pratet om andre som hadde gått på ski. Isteden går vi fortsatt på ski. Vi gikk kanskje fortere før, men vi går bedre nå. Vi går jævlig bra på ski nå.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

SOLA: Jeg leser ikke alltid tekstene før vi spiller låtene, så de kommer som oftest inn når Prepple synger dem og jeg synger med. Setningen fra «En Vill En» som går «småfuglene i hekken synger sangen min» - der han går hjem på natta om sommeren og er forelsket – jeg trodde lenge at han sang «Jeg er småfull i hekken, synger sangen min»! Jeg fortalte det til Kjartan, som syntes det var jævlig bra. «Det kunne godt vært sånn!» Prepple hang seg opp i det og kom i skade for å synge «småfull i hekk... - faen!» på noen konserter. Ikke så rart – alle har vel vært småfulle i hekken?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

PREPPLE: Jeg tålte ikke all oppmerksomheten. Ble vel litt høy på meg sjøl en stund. Crewet ble drittlei av meg. Etter en jobb i Trøndelag eller Mosjøen tok Steinar Hansen, sjåføren vår, og Frode Røe, grep, og bare la meg i bakken. De reiv opp en pose potetgull, åpnet kjeften min, og stappet nedi til jeg nesten døde. "Skjønne' u' e' no, eiller?!" Det var en fin måte å jekke ned noen på - det virka.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

VivaLaLivreReadninggirl30Sigrid NygaardLinda RastengretemorKristine LouiseLisbeth Marie UvaagElisabeth SveeTheaPiippokattaStig TMorten BolstadSynnøve H HoelMalinn HjortlandkntschjrldBerit RBertyFarfalleAnne-Stine Ruud HusevågSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander StyveelmeRufsetufsaHanne Kvernmo RyeJenny Dahl BakkenErlend Rødal VikhagenJakob Lund KlausenPirelliFindusVannflaskeBerit B LieHilde Merete GjessingNina M. Haugan FinnsonMcHempettAkima MontgomeryHarald KDaniel