Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

Og du med det irriterende, gåtefulle smilet ditt som fyller meg med tvil jeg vil portrettere deg og henge bilde opp i Louvre med en knappenål så Mona Lisa kan få en pause.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg forteller henne om det sjokket min førsteutgave av Thomasine Gyllenbourg kom til å få hvis den ble plassert ved siden av Da Vinci-koden. Sidene kom praktisk talt til å falle ut, roper jeg.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Hun er ute med Lykke. Lykke har vært narkoman, sier jeg. Lykke er overhodet ikke noe for deg. Vi er bare ute og tar en øl, sier hun. For øvrig synes jeg det er temmelig misvisende å hete Lykke når man har så mange problemer, sier jeg, tenk deg å hete Lykke og gå på lykkepiller, det er helt meta. Lykke på lykke.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg er skeptisk overfor smil, det er, etter orgasmen, verdens mest overvurderte muskelsammentrekning.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Daniel S.EvaCarine OlsrødAvaEileen BørresenKirsten LundPiippokattaReadninggirl30Kjell PsveinTheaSissel ElisabethStig TVannflaskeLinda NyrudMarianne_BenteDemeterHilde H HelsethKristofferNorahLene AndresenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudChristoffer SmedaasmgeBeathe SolbergSynnøve H HoelIngvild SHeidi HoltanHanne Kvernmo RyekntschjrldGroTurid Kalvatn SchøyenIngeborg GDagfinn JakobsenellinoronilleJarlenefertitiJulie StensethTuridmaja