Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 5 av 5 sitater

"Det finnes ting jeg elsker ved ekteskapet. Jeg elsker det velkjente ved det," sa Nedra. "Det er som en tatovering. Du ville ha den en gang, du får den, den sitter under huden på deg, du blir ikke kvitt den. Du legger knapt merke til den lenger. ..."

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Og han leser for dem, slik han gjør hver kveld, som om han vanner dem, vender jorden rundt føttene deres.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hun så seg selv i speilet. Lyset var mildt. En fløflekk ved kjeven var blitt mørkere. Linjene i ansiktet var ikke lenger nølende. Det var ingen tvil, hun så eldre ut, var i en alder da man er beundret, men ikke elsket. Hun hadde foretatt pilegrimsvandringen gjennom forfengeligheten, sidene i magasiner, gjennom selve misunnelsen og inn i en større fredeligere verden. I likhet med en reisende var det mye hun kunne fortelle, og det var mye som aldri kunne fortelles.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

En av de siste store erkjennelsene er at livet ikke blir slik du drømte om.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Hun gikk til museet, til ektemannens kontor, til en butikk i Lexington der hun sto mellom kunstbøkene, høy, tankefull, en kvinne med lange ben, elegant nakke, i pannen ørsmå rynker fra tiåret som skulle komme.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågLinda RastenHarald KToveThomas Røst StenerudAlice NordliLene AndresenTorTone HEirin EftevandGro-Anita RoenTove Obrestad WøienStein KippersundLars MæhlumHeidi HoltanWenche VargasSolVivaLaLivreReadninggirl30Sigrid NygaardgretemorKristine LouiseLisbeth Marie UvaagElisabeth SveeTheaPiippokattaStig TMorten BolstadSynnøve H HoelMalinn HjortlandkntschjrldBerit RBertyFarfalleSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander Styveelme