Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 17 sitater

Speilbildet; et fravær som, på et vis, er kjent. En tomhet jeg kunne gitt mitt eget navn.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hun sa ofte: Du kjeder deg. Jeg sa at hennes entusiasme var så stor at det ikke var plass til min. På nytt sa hun: Du legger ikke merke til naturen. Jeg sa: Jeg har sett det før.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er noe tvangsnevrotisk over det hele, alt vi gjør: Hvordan vi folder klærne til sirlige firkantede brikker, hvordan vi sorterer og plasserer i alfabetisk rekkefølge. Hvordan ytterjakkene henges opp over små kroker, og på samme vis hvordan vi jobber oss fremover som i en stim, med samme utvalg av egenskaper, tilnærmet, det ville ikke være mulig å spore et snev av noe ugjenkjennelig, eller rettere sagt unikt, blant oss.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er noe besynderlig over dette håpet. Som aldri tar lærdom av tidligere skuffelser [...]

Godt sagt! (8) Varsle Svar

En stund blir jeg sittende, uten å reagere, ansiktet blir til et blåmerke, som om informasjonen, den som står der foran meg, ikke analyseres eller samordnes, bare blir liggende et sted. På ventemottaket i hjernen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Tidlig om morgenen gikk jeg til den enorme steinbygningen, alle rommene var helt stille. Det sitter alltid en håndfull middelaldrende menn og leser dagens aviser i underetasjen. Jeg vet det: De er her for å unngå konene sine, familien. Det kvelende frokostbordet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Når det gjaldt taushet, var jeg verdens beste

Godt sagt! (1) Varsle Svar

I timevis kan jeg sitte stille. Jeg stryker en finger langs låret, huden er nesten porøs, hvit. Neglen borer seg ned i et sår, det stikker dypt. Huden er hard. Det sitrer i hjernen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Om nettene drømmer jeg om moren min, om rynkene som brer seg som greiner i ansiktet, spindelvev mot øynene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vi ler. Samtalen er uanstrengt, som om den hele tiden lå der og ventet på å bli ført, det var jo bare en samtale, det var jo henne, et menneske som, formodentlig i mangel på alternativer, pleier jeg å innbille meg, ønsker meg godt.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Christoffer SmedaasThomas KihlmanDressmyshelfEllen E. MartolJBRoger MartinsenTherese HolmEgil StangelandJakob SæthreAud- HelenBård StørePiippokattaReidun Anette AugustinLailaHelena EGodemineritaolineHanne Kvernmo RyeMads Leonard HolviksomniferumStine SevilhaugAnne Berit GrønbechLars MæhlumJulie StensethAnnamarithcTonesen81Harald KTheaTove Obrestad WøienRufsetufsaKjetilJorund KorbiKjersti SLilith NagelIngunn SHeidi LSigrid Blytt TøsdalTuridmajaTanteMamie