Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

De samme steinene som brukes til å bygge Sagrada Familia, kan også danne murene i Auschwitz. Det er ikke mursteinene som er viktig, men hva vi gjør med dem.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg vet jo at grå hår er et tegn på visdom, sa jeg til meg selv mens jeg rykket det ut med en pinsett, men jeg vil ikke at andre skal vite at jeg er så klok. Det er bare snakk om beskjedenhet.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Erfaring kan aldri deles. Den kommer i individuelle beholdere.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Når du føler deg ensom, kan det virke som en velsignelse, men i sannhetens øyeblikk kan det by på problemer dersom du ikke er forberedt. Om man skal ta imot andres aktelse, må man ha et klokt hjerte, for det er lettere å ta avvisning enn kjærlighet.Når noen angriper deg, gjør du gjengjeld, men hva gjør du når noen åpent viser deg sin aktelse? Vi kan la kunnskapens båt bli liggende ved bredden, men å la seg elske, det er noe som må læres.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtBård StøreVanja SolemdalPirelliNikkaPiippokattaBjørg Marit TinholtEmil ChristiansenKjersti SAvaVibekeReidun SvensliPer Åge SerigstadBertyGrete AastorpStig Tchrister hafsten thorsengHeidi LIngunnAmanda AKserinaEllen E. MartolAkima MontgomeryRoger MartinsenKirsten LundHarald KLene AndresenEvaSynnøve H HoelTonjeRisRosOgKlagingJohn LarsenTheaAnn ChristinRandiAgretemorTone HJulie StensethGladleserDaffy Englund