Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Jeg fortalte Waldemar om kafeene i Spania, at man der kunne bli servert av en eldre herre med orden på sakene, som var stolt av å være kelner fordi det er en viktig jobb, og ikke en sur overbetalt humaniora-studine som har tatt en deltidsjobb og betrakter kundene som et irritasjonsmoment som samfunnet av en eller annen syk grunn har besluttet å plage henne med.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvis Hieronymus Bosch eller Bruegel hadde levd i 2008, hadde de ikke malt bilder av horer som ble voldtatt av skjeletter, og menn som veltet seg og skrek i det sydende fettet i Satans stekepanne, hærskarer av døde som rykket fram og etterlot seg alt øde, nei, de hadde malt betongen i Stentofte. Hvis du ikke tror at helvete fins, kan du sette deg på et tog på B-linja og sitte på helt til Stentofte.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

På bakerste rad satt en mann som var av den typen mennesker som evner å gå fullstendig i ett med omgivelsene. Det var som om han hadde tatt med seg sitt eget mørke å sitte i.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Torill RevheimLinda NyrudIngunn ØvrebøFindusAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLailaAnniken RøilTheaHanne Kvernmo RyeKirsten LundMads Leonard HolvikIreneleserDemeterLisbeth Kingsrud KvistenBeathe SolbergReidun SvensliPiippokattaNorahMorten BolstadBertyTonesen81Eileen BørresensveinAnne-Stine Ruud HusevågritaolinesomniferumEgil StangelandHarald KAgnete M. HafskjoldMarit AamdalReadninggirl30Dag AndreasNtotheaMarianne  SkageMarianneNCathrine PedersenAnn ChristinRufsetufsaTor-Arne JensenNicolai Alexander Styve