Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 12 sitater

Man finner ikke igjen foreldrene sine bare ved å kyss dem. Etter tre år var de blitt fremmede, ganske sikkert fordi de hadde forandret seg , ganske sikkert fordi jeg hadde forandret meg. De hadde forlatt et barn og fått tilbake en ungdom.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

" - Jeg er ikke god, jeg er rettferdig. Jeg liker ikke prester, jeg liker ikke jøder, jeg liker ikke tyskere, men jeg tåler ikke at man gjør små barn noe."

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ikke spør hva mor lignet: Går det an å beskrive solen? Fra mamma kom varmen, kraften, gleden. Jeg husker de de virkningene bedre enn ansiktstrekkene. Når vi var sammen, lo jeg, og aldri kunne det tilstøte meg noe alvorlig.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Når skoene mine kunne gå for å være sko, var det bare fordi jeg hadde dem på bena.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Respekt er ikke noe man viser det som er bekreftet, men det som blir foreslått.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En religion er verken sann eller usann, den er et forslag om hvordan man bør leve.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

... om man er for Israel, betyr ikke det at man må være enig i alt Israel beslutter. Det må sluttes fred med palestinerne. De har like stor rett som du til å bo her. Det er deres land også. De bodde her før staten Israel ble opprettet. Historien om de forfølgelsene vi selv har vært utsatt for, burde føre til at vi sa de samme ordene til dem som vi har ventet på i århundrer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kjærligheten er en vanskelig ting, man kan ikke tvinge den frem, ikke kontrollere den, ikke tvinge den til å vare.

Godt sagt! (4) Varsle Svar
  • Jeg mener at hva som enn skjer, så har Gud alt gjort jobben sin. Det er vår tur nå. Vi har ansvaret for oss selv.
Godt sagt! (2) Varsle Svar
  • Hvis du bare skulle respektere sannheten, da var det ikke stort du respekterte. 2+2=4, det er det eneste som ville fortjene din respekt. Utover det har du en rekke usikre elementer: følelsene, normene, verdiene, det frie valg; en masse skjøre og skiftende strukturer. Ikke noe matematikk. Respekt er ikke noe man viser det som er bekreftet, men det som blir foreslått.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaKirsten LundkntschjrldGroTurid Kalvatn SchøyenIngeborg GDagfinn JakobsenellinoronilleJarlenefertitiJulie StensethTuridmajaAnne Berit GrønbechritaolineAnne-Stine Ruud HusevågLinda RastenHarald KToveThomas Røst StenerudAlice NordliLene AndresenTorTone HEirin EftevandGro-Anita RoenTove Obrestad WøienStein KippersundLars MæhlumHeidi HoltanWenche VargasSolVivaLaLivreReadninggirl30Sigrid NygaardgretemorKristine LouiseLisbeth Marie UvaagElisabeth SveeTheaStig T