Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 7 av 7 sitater

Jeg kom ikke hjem for å bli en annen, og heller ikke den jeg var. Jeg kom hjem for å bli den jeg er: en fyr med et dårlig montert badekar, et nattbord fullt av uleste bøker og et lite hus, i enden av en vei.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Her sitter jeg. Skrur i fullt alvor. Skrur for livet. Skrur feil, for det meste. Lager badekar til familien, på et vis. Verdens rikeste og reddeste mann.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I love you but I have chosen parkdress.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ironisk nok flytter de aller fleste til storbyen for å bli noen, men når de først kommer seg dit, merker de hvor godt det er å være ingen.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

En gang var musikken overalt. Den var det første vi snakket om, det første vi spurte om, når vi traff nye folk. Vi sendte mixtaper til hverandre i posten. I dag ligger musikken der, som et vattert teppe fra Spotify, svøpt rundt kakkelet i kontorlandskapet rundt oss. Vi bruker ikke lenger musikken for å finne frem til folk, men for å holde dem unna.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Min verdighet, derimot, ble spolert allerede kort tid inn i grillkarrieren min i fjor høst. Av de tre middagene jeg rakk å tilberede på grillen, endte den første som tartarmåltid og de to siste på krematorium. Det var mat man enten fikk e.coli eller KOLS av å spise.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En gang i tiden var planen å bli Jim Morrisson og dø før man rakk å bli 28. Nå står man i stedet der og har oppriktig lyst på høytrykksspyler.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Marianne  SkageIna Elisabeth Bøgh VigreTine SundalHarald KPirelliMads Leonard HolvikReadninggirl30Tone HFride LindsethelmeEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågPetter Nikolai HansenMalinn HjortlandBjørg RistvedtHeidi HoltanFindusTralteKirsten LundAvaKjell F TislevollTanteMamieVegard BorgenNorahStig TMarit HåverstadVannflaskeAnn ChristinDolly DuckLisbeth Marie UvaagDemetergretemorTor-Arne JensenmgeTheaINA TORNESJanne Kristin HøylandArne SjønnesenRonnyIreneleser