Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

Ein annan ting har me òg å minnast. Det er slett ikkje visst, at folket, når det «vaknar» og får ein vilje, plent kjem til å vilja det same som eg og du; det kan henda det kjem til å vilja mangt som me ikkje vil. Men det er ikkje det, det gjeld: å få alt folk til å meina og tenkja som eg og du; det gjeld om å få folk til å meina og tenkja sjølv; vinn me så langt, så er alt vunne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

De virkelige ofrene er ikke de som hyler ut, men de som står helt utenfor samfunnet.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Å ikke engasjere seg er ikke en katastrofe. Å tro at man ikke kan ha noen innflytelse på samfunnet eller hvordan livet utvikler seg er allikevel idioti. Det formørker beslutningssansen vår, og det igjen kan føre til tragedie.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Du skal ikke langt ut i gatene, på pubene eller fotballbanene i Stavanger for å finne avmektige, de som vil gjøre noe med hverdagen sin, men ikke har muligheten. Du skal ikke langt ut i verden for å finne barbariet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeStig TJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnneWangMarianne MHarald KBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøiengretemorCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjersti