Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

"Det er dét som er det rare, syns jeg. For det er vi som trenger dem. Det er vi som får det til, som holder på og står oppreist, som trenger dem som faller og svimer rundt. Vi er ingenting uten dem. Og vi hadde gått i stykker på sekundet hvis ikke de allerede har gått i stykker for oss."

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Jeg tror det er sånn: Det smeller. Før eller senere smeller det i alle liv. Smeller verre enn vi kunne forestilt oss. Og alle løper. Det er bare naturlig. Hva annet skal vi gjøre? Klart vi løper. Det smalt jo. Hørte du hvor jævlig det smalt? Og bakken rister og alt brenner og kanskje smeller det en gang til hvis vi blir stående - så løp! Løp som faen. Løp for livene våre. Og jeg løp tilfeldigvis inn i armene til Cielo og inn dørene i dette huset. Og du løp en annen vei."

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågritaolinesomniferumEgil StangelandHarald KLinda NyrudAgnete M. HafskjoldNorahLailaKirsten LundMarit AamdalReadninggirl30Dag AndreasHanne Kvernmo RyeNtotheaMarianne  SkageTheaMarianneNMads Leonard HolvikCathrine PedersenAnn ChristinRufsetufsaTor-Arne JensenNicolai Alexander StyveTanteMamieGrete AastorpCarine OlsrødVannflaskeCamillatuhamreConniePiippokattaKjetilTone SundlandLeseaaseKnut SimonsenSynneMLene AndresenReidun Anette AugustinRisRosOgKlaging