Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 5 av 5 sitater

Men husker du ikke hvordan han irriterte deg? Du ble kjempeirritert over at han beveget leppene når han leste.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Min skjebne var å gå til grunne. Slik var selvforståelsen min, og derfor hadde jeg levd som nevrotiker de siste årene, vasket alle håndtak hver dag og gått med hansker for ikke å få bakterier på meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg passet på meg selv. Jeg begravet demonene mine i et hull så dypt at jeg var sikker på at de aldri ville grave seg opp igjen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vi som er vokst opp ved Vesterhavet, vi synes liksom Kattegat er litt latterlig, ikke sant? Særlig når folk her sier at det blåser,

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Alle vet at det ikke går an å stole på en sånn som meg, og aller minst når jeg forteller om meg selv og den sørgelige familien min, men jeg sverger ved Gud i det høyeste at hver ord jeg sier, ligger så tett opptil sannheten som det er mulig å komme.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Malinn HjortlandAnne-Stine Ruud HusevågAkima MontgomeryBjørg  FrøysaaHeidi HoltanBente L.Ellen E. MartolKrishHanneTine VictoriaKine Selbekk OttersenPiippokattaHeidiLinda NyrudTheaIngvild STone SundlandStine SevilhaugMonaBLVariosaHarald KTorFlettietteMonica CarlsenHilde Merete GjessingReadninggirl30DemeterPacosiljehusmorgretemorBjørg RistvedtHilde H HelsethStig TJarleLeseberta_23BenedikteHelena EGrete AastorpEileen Børresensomniferum