Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 15 sitater

I realiteten er flogiston et av de grunnemner som Gud benyttet da han skapte verdensaltet, det er til og med tenkelig at han selv består av flogiston i dets reneste form. Flogiston finnes som en bestanddel i all materie.
...
Den som ikke har sett flogistonet, har ikke sett Faderen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I og for seg, sa jeg, ville jeg gjerne ha blitt. Men jeg må forsøke å komme videre. Jeg vil tross alt utrette noe i mitt liv.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg skriver ikke, sa jeg. Jeg tegner. Et par streker i en tegning kan si mye mer enn alle bokstaver i hele verden.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Alfabetet er bare en ytterst ubetydelig bølgetopp på det ufattelige hav som utgjør språket. Det lille fåtall bokstaver er for intet å regne i sammenligning med de utallige lyder som de betegner. Og selv lydene er kun tilfeldigvis og rent på slump fornembare antydninger om det egentlige, underliggende språkets sammensatthet og mangetydighet og velde.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Stien min oppover Avaberget var fullstendig utradert av snøen. Men jeg har mine merker, jeg kan aldri gå meg vill.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg lurer på, sier Manfred, hvor de kan ha gjort av bøkene? Det var jo fjell av bøker!
Det kan ha vært smitte i dem, sier jeg. Man kan aldri vite hva som finnes i bøker.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg vet ikke riktig hva som menes med å forstå, sa jeg. Jeg har ofte hørt mennesker si: Ja, jeg forstår. Men de har ikke forstått noen ting.
Jeg forstår, sa bestyrerinnen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nå begynner en ny epoke i ditt liv, du har et nytt område å erobre, du skal vende blikket fremover, man må aldri bli slave av sine vaner og av fortiden. Livet i seg selv er i uavlatelig forandring.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

... aberet er at jeg ikke kan skrive. Aberet er at jeg aldri har lært meg alfabetet.
Men han svarte straks: Det er ikke noe hinder. Nei, det er ikke til hinder for noe. Det er en masse av våre residerende kapellaner og sogneprester som ikke kan lese og skrive. De preker allikevel . Det er en vanskelighet. Men ikke et hinder.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

De mest storslagne liv er sjelden mønstergyldige.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

VannflaskeDaniel S.EvaCarine OlsrødAvaEileen BørresenKirsten LundPiippokattaReadninggirl30Kjell PsveinTheaSissel ElisabethStig TLinda NyrudMarianne_BenteDemeterHilde H HelsethKristofferNorahLene AndresenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudChristoffer SmedaasmgeBeathe SolbergSynnøve H HoelIngvild SHeidi HoltanHanne Kvernmo RyekntschjrldGroTurid Kalvatn SchøyenIngeborg GDagfinn JakobsenellinoronilleJarlenefertitiJulie StensethTuridmaja