Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

Han så ut som en dårlig barbert grevling, med gråsprengt skjegg som gikk umerkelig over i et tilsvarende hår på siden av hodet, og som vokste rikelig ut av ørene hans.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Regnet fikk hele stedet til å virke dystrere enn det ellers kunne ha gjort. Vinduene så ut som om de gråt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Han hadde viltert rødblondt hår, muligens på vei mot en afrofrisyre, og et skjegg som så ut til å kunne romme nok mat til en familie på fire.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det er som å se den samme skrekkfilmen gang på gang, uten at du blir immun mot redslene. Hvis jeg klarer å gjøre tingene riktig, i riktig rekkefølge, sjekke tingene skikkelig, følge rette rytmen- da forsvinner bildene en stund.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Aud Merete RambølGroRufsetufsaGodemineChristofer GabrielsenBente NogvaBeathe SolbergTor Arne DahlalpakkaJan-Olav SelforsJoannMorten JensenTor-Arne JensenIngvild SBjørg L.Barbro  KnudsenSynnøve H HoelHeidi HoltanHelge-Mikal HartvedtBerit B LieEileen BørresenHanneHelena EDaffy EnglundLeseberta_23Elin Fjellheimingar hTove Obrestad WøienMarianneNLesevimsaJulie StensethTone Maria JonassenTone HHanne Kvernmo RyeLinda NyrudEvaBjørg  FrøysaaKirsten LundDemeterReidun Anette Augustin