Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Folk taler så lettvint om skjønnhet, de mangler sans for ordenes verdi, derfor bruker de dette ordet vørdløst så det mister sin kraft, den ide det står for må dele det med tusen banale ting så det tappes for sin skjønnhet og verdighet. De snakker om en vakker kjole, en vakker hund, en vakker preken, og når de så står ansikt til ansikt med selve skjønnheten, drar de ikke kjensel på den.
De snavler om skjønnhet sent og tidlig , og slik skulser de bort sin evne til å komme i kontakt med den.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Kan du tro at skjønnheten, det dyrebareste i verden, ligger henslengt som en sten på stranden som hvem som helst likegyldig kan plukke opp og ta i hånden? Skjønnhet, det er noe rart og forunderlig som kunstneren i sjelkval skaper av verdens kaos. Og når den er skapt, er det ikke alle givet å kjenne den. For at du skal kjenne den, må kunstnerens opplevelse gjenoppstå i deg. Det skjønne er en melodi som er tilegnet deg, og den som vil høre dens tone i sitt hjerte, må eie kunnskap, fantasi og følelse.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Jarmo LarsenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer Smedaas