Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

...Zaohua og jeg gråt også, men ikke mor. Øynene fikk et blåskjær når hun bet seg i overleppen for å få styrke. Hun beveget seg forsiktig, men med mot, og en vilje av stål.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sima Kus tre koner hadde gått gjennom alle slags kjerringråd og samlet alt de hadde av medisiner for å behandle den forbrente og frostbitte rumpa til mannen de delte. Kone nummer en satte først på et plaster som kone nummer to fjernet for å gni området inn med en mikstur av et dusin sjeldne medisinske urter. Kone nummer tre dekket det så med et pulver laget av knust furu- og sypressnåler, kristtornrot, eggehviter og tørkede værhår fra mus. Sånn holdt de på.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Xuan'er hadde vært gift i tre år og ennå ikke født et barn. Svigermoren raste mot familiens rugehøne. "Det eneste du gjør er å spise, og ennå har du ikke lagt et eneste egg". Hun la ikke skjul på hva hun mente.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Stig TSynnøve H HoelMalinn HjortlandkntschjrldBerit RBertyFarfalleAnne-Stine Ruud HusevågSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander StyveelmeRufsetufsaHanne Kvernmo RyeJenny Dahl BakkenErlend Rødal VikhagenJakob Lund KlausenPirelliFindusVannflaskeBerit B LieHilde Merete GjessingNina M. Haugan FinnsonMcHempettAkima MontgomeryHarald KDanielDemeterTove Obrestad WøienJoakimKirsten LundChristoffer SmedaasKjell F TislevollKuboaaEileen BørresenmgeHeidiTonesen81