Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

De hadde kastet bort nesten tretti år, over et kvart århundre som de kunne brukt til å bli kjent med hverandre som voksne mennesker, men sånn hadde det ikke blitt. Han og faren hadde ikke lenger tid til å skape seg et naturlig forhold, og han angrer på det. Men det var ikke bare ham det hadde stått på.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Egentlig studerte hun til siviløkonom på BI,men orgelspillingen hadde blitt en så naturlig del av ukeplanen at hun så på det som avkobling,en annerledes matematisk verden enn den økonomiske - selv om musikk for henne handlet mer enn intervaller og harmonier, det handlet om følelser, om lidenskap,om kjærlighet. Og mestring.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tor-Arne JensenLeseberta_23Aud- HelenTorill RevheimBenedikteHanne Kvernmo RyeChristin SillibakkentuhamreHarald KTrude JensenKirsten LundReadninggirl30Lars Johann MiljePiippokattaFride LindsethLisbeth Marie UvaagMads Leonard HolvikStig TFindusIngeborg GAkima MontgomeryRoger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteBerit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingEgil StangelandReidun Svensli