Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 7 av 7 sitater

Den skyldige part, som langt fra skal få øse ut om sine misgjerninger, og derved gjøre den uskyldige vondt, bør leve med vissheten om hva han har gjort.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvorfor være lærer når man ikke liker barn ?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Er det ikke slik at desperate tider krever desperate tiltak ?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hvem av oss er det som ikke er merket av fortiden?

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Sp: Men Frau Kluge - ikke for å motsi deg, men du sa at du ikke hadde noen kontakt med jøder. Hvordan vet du at de gjemte penge?
Sv: Alle visste det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hun burde ha visst bedre enn å fortelle ham sannheten. Hun kan aldri fortelle ham det hun prøvde å si: at vi nesten begynner å elske de som skåner oss. For selv om Anna tror at dette er sant, er de ordene som sitter fast i halsen ikke skåner, men fører skam over oss.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Livet er en kake med glasur lagd av mark.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundHarald KHanne Kvernmo RyerubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlPiippokattaTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnita